Nehéz helyzetek kezelése - Asszertív kommunikáció | WIFI Hungária

Nehéz helyzetek kezelése – Asszertív kommunikáció

Időpont
Jelentkezés
Vállalati igényekre testreszabva és nyílt képzésként is választható!

Az elégedettséget, elkötelezettséget erősen befolyásolja, hogy hogyan tudsz bánni a felmerülő ellentétekkel, eltérő igényekkel, szokásokkal és konfliktusokkal. Ezek gyakran nehéz, feszültségkeltő helyzetekké válnak, amelyek rongálják a kapcsolatokat – pedig nem kellene, hogy így legyen! Az asszertív kommunikáció ebben jelent segítséget: olyan módszert ad, amellyel a személyközi stressz és a konfliktusok jelentősen csökkenthetők.
A tréning különlegessége, hogy helyzetgyakorlatok, csoportmunkák során fejlesztjük az egyéni és lehetséges önérdek-érvényesítő kommunikációt, ezáltal hatékonyabban tudsz együttműködni, kevesebb lesz a konfliktus és csökken a rád nehezedő stressz.

Az asszertív kommunikáció képzés tartalma:

  • Mikor érdemes, és mikor nem érdemes asszertivitást alkalmazni?
  • Kapcsolatot erősítő kommunikáció a gyakorlatban – hogyan védhető ki a konfliktus?
  • Asszertív készségek a kérések előterjesztésekor. Hogyan mondjunk „nem”-et?
  • Jártasságok a figyelésben. A legfontosabb kommunikációs technikák és a leggyakoribb hibák
  • Nehezen kezelhető helyzetek általában és konkrétan – „Receptek”

A képzés időtartama: 4*0,5 nap online vagy 2 nap tantermi

A képzés díja: 141 000,- Ft + ÁFA/fő, amely tartalmazza az egész napos harapnivaló és az ebéd díját is. (Nyílt képzés esetén értendő.)

Tantermi és online formában (Zoom alkalmazás) is megvalósítjuk. Szükséges technikai háttér: internet hozzáféréssel rendelkező számítógép. A képzés indulása előtt egy linket küldünk email-ben, mellyel csatlakozni tud a képzési csoporthoz. A Zoom alkalmazás letöltése/telepítése nem szükséges, de ajánlott.

 

Jelentkezés